Nici nu știi de de unde-ți sare, iese sau pe unde-ți intră norocul! Este cazul familiei Tăriceanu din cartierul constănțean Palas, a cărei viață s-a schimbat peste noapte, în urmă cu 5 ani, când a venit pe lume copilul cu numărul 7.

Chiar așa voiam să-l șî botăzăm, Șapte“, își amintește Nestemata Tăriceanu. „C-așa am început, cu Unu’, Trei și tot așa în ordine hanalfabetică“. Astăzi, băiețelul al cărui nume ar fi trebuit să fie o cifră, se numește Rolex, datorită unei minuni medicale, a unui dar special.

Doamna Tăriceanu își amintește că la câteva ore după ce l-a născut pe Rolex, în timp ce fuma o țigară alături de numeroase rude, la etajul 7 al Spitalului Județean Constanța, a simțit că ceva nu e în regulă. „Io mai dădusem afară șasă și cunosc semptomele ăștia care le ai după ce naști, da’ acuma era altfel… Mă sîmțeam așa, cu ceva în plus în mine, cu balast!“, povestește Nestemata.

După ce a cerut să fie văzută de un medic și nu a fost băgată în seamă de nimeni, doamna Tăriceanu a luat situația în propriile mâini și, după o vizită la baie, a ieșit chiuind de bucurie, cu o minunăție de ceas din aur, marca Rolex. „Am zis că ăsta e semn dă la Dumnezău! Ce dar ne-a făcut dom’ doctor nici nu pot să vă iexprim în cuvinte. De când am venit la control, ieu am văzut că el avea ceasu’ frumos la mână, dar nu mă gândeam io că îl face cadou mie!“. Femeia spune că a încercat să-i mulțumească medicului, însă acesta era de negăsit.

La cinci ani după înfăptuirea minunii, l-am găsit noi pe medicul Sergiu Pussineanu, ginecologul care a făcut generosul cadou familiei Tăriceanu. „Ceasul meu!? Rolexul meu!? Acolo l-am pierdut!? Extraordinar! Nu, nu pot să cred… Vă rog să ieșiți din cabinet chiar în momentul ăsta!“, ne-a declarat plin de emoție medicul Pussineanu.

Familia Tăriceanu a amanetat ceasul la scurt timp, iar cu banii căpătați și-au achiziționat un frumos autoturism marca BMW, direct din Bulgaria, pe care și acum îl țin în fața porții, pentru că niciunul dintre ei nu deține permis de conducere.

Rolex, copilul, este mândria familiei și este considerat o minune în cartier. Zeci de oameni din zonă vin în pelerinaj, cel puțin de două ori pe săptămână și plătesc ca să-l poată atinge, considerând că este purtător de noroc chior. El a adus familiei Tăriceanu multă faimă, respect și valoare mondială.

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 2.527 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.