Anunțul a fost făcut de prim-vicepreședintele PNL, Raluca Turcan, după Ședința Biroului Politic Național și a Grupurilor Parlamentare PNL, care a avut loc duminică, 2 septembrie.

PNL va milita pentru introducerea la nivel național a două proiecte naționale. Unul de eliminare a risipei prin programul ‘cornul și laptele’ și înlocuirea acestui program cu un pachet alimentar diversificat astfel încât să li se asigure o alimentație sănătoasă copiilor în școală și în felul acesta să crească integrarea copiilor în sistemul de educație și doi, asigurarea unui voucher educațional pentru școală după școală, într-un mod gratuit pentru copiii din România, în felul acesta stimulându-se de asemenea, integrarea în sistemul de educație și oferirea de educație copiilor după orele de curs” a declarat prim-vicepreședintele PNL, Raluca Turcan

Proiectul privind acordarea voucherelor este deja în dezbatere publică, iar potrivit propunerii PNL, suma de 200 de lei va putea fi pusă la dispoziția părinților prin Consiliile de Administrație. Părinții vor putea folosi aceste vouchere fie în sistemul de stat, fie în cel privat, astfel încât copiii lor să poată beneficia de educație și după orele de curs.

 

(Visited 488 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.