Elevii Colegiului Național „Mircea cel Bătrân“ din Constanța au fost evacuați din clase după ce un alt elev, care întârziase la ore, a anunțat că în parcarea instituției cineva a lăsat un autoturism Dacia Logan.

După ce pe toate grupurile de WhatsApp ale liceului a fost dată „Alarma de sărăcie“, elevii au fost scoși din clase și dirijați către ieșire. „Un Logan?! Lângă CLK-ul meu?!“, a fost reacția unei adolescente care a ieșit din clasă țipând panicată.

Băi, tati, cum să faci așa ceva?“, a mai spus un elev care respira apăsat. „Nuzdaiseama că, în primul rând, poartă ghinion“, a completat adolescentul în timp ce se rezema de un Audi A6.

Conducerea liceului a demarat imediat o anchetă internă pentru a afla cui îi aparține mașina, depistarea focarului de sărăcie și luarea măsurilor ce se impun.

După aproximativ 20 de minute, s-a aflat că autoturismul Logan din 2002 îi aparține unuia dintre profesori, despre care se zvonește că nu a primit nicio șpagă în cei 15 ani de slujbă la catedră.

Aflat la prima mașină din viața lui, primită moștenire de la un unchi, profesorul a primit înțelegere din partea conducerii, însă a fost instruit că „nu dă bine pentru prestigiul colegiului ca în parcare să apară astfel de autoturisme“, drept pentru care va fi nevoit să o parcheze cât mai departe posibil de instituție, cum fac toți profesorii săraci.

Calmează-te! Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 21.503 times, 11 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.