Umor

Elevii de la Mircea, evacuați de urgență după ce în fața liceului a fost parcat un Logan

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
6 noiembrie, 2023

Elevii Colegiului Național „Mircea cel Bătrân“ din Constanța au fost evacuați din clase după ce un alt elev, care întârziase la ore, a anunțat că în parcarea instituției cineva a lăsat un autoturism Dacia Logan.

După ce pe toate grupurile de WhatsApp ale liceului a fost dată „Alarma de sărăcie“, elevii au fost scoși din clase și dirijați către ieșire. „Un Logan?! Lângă CLK-ul meu?!“, a fost reacția unei adolescente care a ieșit din clasă țipând panicată.

Băi, tati, cum să faci așa ceva?“, a mai spus un elev care respira apăsat. „Nuzdaiseama că, în primul rând, poartă ghinion“, a completat adolescentul în timp ce se rezema de un Audi A6.

Conducerea liceului a demarat imediat o anchetă internă pentru a afla cui îi aparține mașina, depistarea focarului de sărăcie și luarea măsurilor ce se impun.

După aproximativ 20 de minute, s-a aflat că autoturismul Logan din 2002 îi aparține unuia dintre profesori, despre care se zvonește că nu a primit nicio șpagă în cei 15 ani de slujbă la catedră.

Aflat la prima mașină din viața lui, primită moștenire de la un unchi, profesorul a primit înțelegere din partea conducerii, însă a fost instruit că „nu dă bine pentru prestigiul colegiului ca în parcare să apară astfel de autoturisme“, drept pentru care va fi nevoit să o parcheze cât mai departe posibil de instituție, cum fac toți profesorii săraci.

Calmează-te! Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

Actualitate