Umor

eMag anunță succes de Black Friday. „Am avut o creștere cu 80% a fraierilor din Constanța”

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
11 noiembrie, 2023

eMag a prezentat primele cifre ale succesului de Black Friday, compania înregistrând cu 80% mai mulți fraieri care au cumpărat din județul Constanța.

„Este senzațional. Anul acesta surpriza a venit din Constanța, unde am avut o creștere cu 80% a numărului de fraieri care cred în Black Friday. Le-am vândut televizoare „reduse” de la 2000 de lei la 2.500 lei, telefoane la promoție mai scumpe de 500 de lei decât acum o săptămână, dar cel mai mare succes le-am avut cu produsele din oferta „cumperi două, plătești trei”, a declarat Iulian Țepuș, CEO – PLM eMag.

Titlul de campion la cumpărături de Black Friday de pe eMag îi revine anul acestuia lui Mădălin Lefter, din Constanța, care, deși este asistat social și locuiește în căminul de nefamiliști din cartierul CET, și-a cumpărat în rate 3 televizoare AMOLED cu diagonală de 164cm, 2 iPhone 15 max plus și un sistem audio performant pentru petreceri și grătarele făcute pe balcon.

Sociologii spun că au constatat și ei încă de acum câțiva ani o pătură socială consistentă în rândul românilor căreia îi place să își ia țeapă. Ei sunt de regulă identificați ca fiind susținători ai lui Simion și Șoșoacă, cred că dacii au fost părinții civilizației în Europa, iar Moș Crăciun și Zâna Măseluță chiar există.

Actualitate