Umor

Emoționant, la Cumpăna. Au fost repatriați cei 7 cetățeni care nu au votat cu Gâju în 2020

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
24 octombrie, 2023

Momente emoționate astăzi la Cumpăna unde au fost reprimiți în comună cei 7 cetățeni care în 2020 nu au votat cu Mariana Gâju pentru funcția de primar.

Repatrierea s-a făcut în prezența unei delegații UNICEF și ONU, cei 7 cumpăneni fiind reprimiți acasă după 3 ani de exil la Cogealac și Gârliciu.

Primărița Mariana Gâju a semnat decretul de amnistiere în urma unei discuții telefonice cu Kim Jong Un și Vladimit Putin.

„Este timpul să iertăm, deși nu putem uita. Erau ca niște fii pentru mine acești cumpăneni proveniți din vatra satului, dar trădarea lor a durut. Și doare. Doare pentru că eu am crezut în democrație și dreptul de a merge la vot. Am crezut în libertatea lor de a fi oameni destoinici și de nădejde în comunitatea noastră. Noi nu avem mult. Nu ne comparăm cu alții, dar ținem la dreptate. De aceea, astăzi, când soarele de toamnă strălucește blând parcă râzând a fericire pe cerul Cumpenei, astăzi am luat decizia să iert”, a declarat primarul Mariana Gâju.

Precizăm că cei 7 cumpăneni care au votat cu PNL și USR la alegerile din 2020 au fost dați dispăruți inițial de criminaliști, dar apoi au fost identificați și localizați în Cogealac și Gârliciu, acolo unde au cerut azil politic și protecție.

Actualitate