Umor

Emoționant! O familie care a plecat cu nou-născutul de la Euromaterna a ajuns ieri acasă la fix pentru moțul copilului

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
2 august, 2023

Emoții, lacrimi, îmbrățișări și bucurie ieri pentru o tânără familie de constănțeni, care domiciliază în cartierul ICIL. Fericiții părinți au părăsit spitalul privat Euromaterna cu nou-născutul și au ajuns ieri la fix pentru moțul copilului.

„Nici nu știm cum a trecut timpul. Parcă ieri ieșeam pe poarta spitalului și iată că azi când ajungem acasă o să îi luăm moțul lui ăsta micu. Toată lumea foarte prietenoasă în trafic, săritori. Spre exemplu, acum 5 luni eram blocați pe la Dacia și un taximetrist s-a oferit să ne boteze copilul, Lică Neagu Antonio. Frumoase amintiri, am prins și marea șănțuială de pe Aurel Vlaicu, și campania de decopertare de pe Lăpușneanu, nu mai vorbesc de vestitul excavator din Tomis III”, povestește tatăl, Săndel Poticnitu-Mircești.

Admitere Ovidius Constanta 2023

Bunicii copilului spun că au așeptat nerăbdători întâlnirea cu noul membru al familiei, dar nu se așteptau ca cel mic să învețe chiar și să meargă pe drumul de la maternitate spre casă: „Să-i mulțumim lui Dumnezeu că s-au terminat lucrările pe Aurel Vlaicu că ajungeau cu copilul direct la grădiniță”.

Părinții micuțului Lică Neagu Antonio sunt mulțumiți de întârzierea din trafic, mai ales că așa au reușit să rezolve unele probleme inerente și presante care intervin în viața unei familii atunci când se naște un copil. „I-am găsit și grădiniță, și școală, l-am înscris și la fotbal la Academia Hagi. Așa e când ai mult timp liber”, a mai adăugat fericitul tătic.

Actualitate