Umor

ENEL Constanța se alătură campaniei #ȘÎEU. Pe 15 martie, taie curentul 15 ore

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
13 martie, 2019

Mare confuzie prin birourile din conducerea Enel Constanța la auzirea veștii că sute de companii și chiar primării din toată țara se alătură campaniei #ȘÎEU, aia cu „România vrea autostrăzi“.

Șefii Enel nu înțeleg de ce se face așa de mare tam-tam pe toată chestia asta cu întreruperea activităților pentru 15 minute.

Păi noi întrerupem curentul în tot județul cu orele, în fiecare zi și săptămână și n-am văzut pe nimeni să vină și să ne laude“, spune Gheorghe Cheibălgai, șef.

Câțiva membri din board-ul de conducere al Enel s-au gândit că acum ar fi o bună ocazie să arate că pot fi solidari cu o mișcare dedicată unei cauze nobile, dar vor să pluseze și să arate că se poate și mai bine.

15 minute? La ce ajută dacă întrerupi totul 15 minute? Nu, domnule! Nu! Aici, la Enel, noi facem ca lucrurile să se simtă. Vom tăia curentul 15 ore, timp în care vom scoate telefoanele de la deranjamente din priză și toate echipele vor fi trimise pe teren, la grătare și pescuit, ca un fel de timbilding!“, ne-a explicat și Marcel Ilectrifaing, alt șef.

Noi știm foarte bine ce înseamnă să-ți bagi picioarele și să nu faci nimic. Avem multă experiență în acest sens și, credeți-ne, lumea ne va ține minte!“, a mai completat acesta.

De asemenea, din surse super-neoficiale, am aflat că și SC RAJA SA se va alătura campaniei. Angajaților care vor opri activitatea 15 minute, Felix Stroe le va întrerupe 15% din salarii.

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

Actualitate