Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie a fost depistat pozitiv cu BOGAT-19, după ce a manifestat o serie de simptome specifice bogatovirozei.

Potrivit unor surse interne, suspiciunile au apărut după ce ierarhul a mai cumpărat câteva terenuri și, mai ales, după ce i-a fost administrată o injecție cu bani de la bugetul local.

Pur și simplu nu se mai uită la bani, pentru că le vin din toate părțile“, spune Ninel Sărăchie, specialist în bogatoviroză, despre persoanele afectate de acest virus. „De asemenea, virusul se răspândește și dacă persoana în cauză umblă printre pesediști fără să se protejeze cu un strat gros de bun-simț!“.

Totodată, mai mulți preoți, apropiați lui Teodosie, manifestau simptome similare, iar în urma testelor efectuate s-a descoperit că și ei sunt infectați.

Unii dintre aceștia, deși au forme mai ușoare ale bolii, au aruncat cu bani în vile, mașini scumpe, concubinaj și desfâru acut.

Specialiștii spun că singurul tratament, cât de cât eficient, împotriva BOGAT-19 este în centrele de izolare de la Rahova sau Jilava, unde doze repetate de răcoare pot face minuni Dumnezeiești.

 

(Visited 3.344 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.