Mare bucurie în Primărie și pe toate șantierele de pe străzile Constanței, după ce s-a aflat vestea că excavatorul galben, care a zăcut săptămâni la rând în intersecția de la Tomi III cu Soveja, a fătat 16 excavatoare.

Deși abia aduse pe lume, micuțele mașinării au început să sugă asfalt și bani de la bugetul local cu o viteză incredibilă. „Este un moment foarte emoționant pentru noi“, spune unul dintre consilierii primarului Vergil Chițac. „Toți sunt bine, sănătoși și, cel mai important, foarte mâncăcioși! Da, mama și ea e bine!“.

Potrivit reprezentanților Primăriei Constanța, după ce vor fi înțărcați, puii de excavator vor fi mutați imediat în jungla de pe Ștefan cel Mare, unde vor avea parte de un mediu propice dezvoltării lor. „Este cea mai bună zonă din oraș unde un excavator poate să se dezvolte și să pape bani și moloz cât are chef“, explică un inginer mecanic de pe șantierul din Ștefan cel Mare. „Atâta timp cât ai excavatoare acolo, nu ai cum să termini lucrările, iar ăsta este scopul nostru principal!“

Pentru mai multe articole din categoria UMOR, click AICI

.

(Visited 1.072 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.