Umor

EXCLUSIV. NUCLEARA! După nuntă, Simona Halep va rămâne însărcinată. Nu e clickbait

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
17 septembrie, 2021

Oricum presa o să bubuie în momentul în care Simona Halep va anunța oficial că este însărcinată, dar noi am vrut să fim cu un pas înaintea tuturor și să vă anunțăm de pe acum că acest aspect din viața sportivei este inevitabil. În general, dacă mai e cineva care nu s-a prins până acum, cam ăsta e parcursul în lumea vedetelor: oficializare relație, anunț nuntă, nuntă, anunț sarcină, copil. Bineînțeles, mai sunt și excepții (vezi cazul Antonia – Alex Velea).

Atenție! Știrile despre sarcină vor apărea la ceva timp după cele despre luna de miere și, eventual, după ce Simona va mai juca niște tenis. Aici depinde cum se vor mișca tinerii însurăței.

Așadar, ca să nu vă mai agitați cu click-uri pe toate site-urile care vor anunța știrea bombă – ca și când e o mare realizare să cazi la așternut și apoi să te trezești cu burta la gură, mai ales că ți-ai dorit asta – vă arătăm de pe acum câteva titluri și, bineînțeles, textul știrii (ce poate fi luat de aici de toată lumea cu copy-paste la momentul respectiv).

La titluri, totul va începe cu o rundă de clickbait-uri ordinare, precum:

Simona Halep, însărcinată cu primul copil? Ce spun apropiații
Simona spune adevărul despre zvonul că ar fi însărcinată
Simona stârnește controverse cu ultima apariție. Se vede o burtică de mămică?

Urmate de:

E oficial! Simona va fi mămică. Anunțul emoționant făcut de marea sportivă
După nuntă vine și marea bucurie. Simona și soțul ei, Toni, vor fi părinți!
Mare Slem pentru Simona! Campioana și soțul ei așteaptă un copil
Cel mai important moment din viața ei. Simona Halep, test de sarcină pozitiv!
Va fi mamă! Simona Halep, câștigă cel mai important trofeu din viața ei
Game. Set. Mach! Simona e gravidă. Ce a postat marea campioană pe Instagram

Text:

Fosta lideră mondială WTA, constănțeanca Simona Halep a anunțat că va fi mămică. Anunțul oficial a fost făcut pe o rețea de socializare, unde Simona a spus că este însărcinată în … săptămâni și că așteaptă primul copil alături de soțul său, afaceristul Toni Iuruc.

După o perioadă în care s-a tot speculat că Simona ar fi rămas gravidă, sportiva a decis să rupă tăcerea și să anunțe oficial marele eveniment. Postarea a fost însoțită și de o fotografie în care fosta campioană lasă să i se vadă și începutul de burtică.

Introduceți aici postarea/declarația Simonei

Este știut deja faptul că Simona își dorea să devină mamă, ea declarâd în repetate rânduri că cea mai mare împlinirea a ei ar fi un copil.

Simona și Toni Iuruc s-au căsătorit pe 15 septembrie, 2021, la Constanța, în clubul Fratelli din Mamaia. Nunta celor doi a fost fără dar, iar la eveniment au participat 300 de invitați, distracția fiind asigurată de nume precum Loredana Groza, Holograf sau formația Pindu.

Actualitate