Umor

Făgădău, hotărât să ia măsuri în Satul de Vacanță! A luat o ruletă și a măsurat tot i-a ieșit în cale

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
6 iunie, 2019

În cursul zilei de miercuri, primarul Constanței, Decebal Făgădău s-a întâlnit cu mai mulți agenți economici din Satul de Vacanță și a declarat că vor fi luate măsuri pentru ca zona să rămână o atracție pentru turiști!.

Zis și făcut. În dimineața zilei de joi, împreună cu o armată de consilieri și specialiști din cadrul primăriei, edilul s-a dotat cu o ruletă și a descins în străfundurile Satului de Vacanță unde început să măsoare ca și când n-ar mai exista ziua de mâine.

Înainte de a se apuca de treabă, gașca din primărie a început cu o pauză la Cuptorul cu plăcinte. Satisfăcut și cu burtica fericită, primarul și-a scos ruleta din buzunar și s-a pus pe luat măsuri.

Dumnezeule, să-l vedeți cum lua măsuri la borduri, băncuțe, garduri… Eu n-am mai văzut un om care să ia atâtea măsuri. Apoi a intrat pe la câteva terase și a început să ia măsuri la mese, scaune, linguri, furculițe“, povestește un vizităreț din Satul de Vacanță. Acesta ne-a mai relatat că Decebal Făgădău nu a iertat nimic și că, la un moment dat, îi măsura și pe ospătari.

Măsurile luate de primar s-au lăsat și cu sancțiuni. O cașcarabetă cu șaorma a fost închisă pe loc după ce Făgădău a măsurat o șaorma mare și a constatat că, de fapt, nu era mare deloc.

Mi-a zis că nu-i iese la milimetri. Că există un standard ce trebuie respectat, impus chiar de către Felix Stroe la nivelul întregului județ și că nu putem să ne batem joc de mărimea șaormei“, a explicat, consternat, patronul șaormeriei.

De asemenea, nu au fost iertate nici hamsiile. Martorii spun că Făgădău a măsurat vreo 15 porții până când s-a convis că aceastea sunt în regulă.

După ce au luat măsuri până n-au mai putut, primarul, consilerii și specialiștii s-au dat în Balerină, tiribombe, au mâncat vată păbăț și s-au întrecut în smardoială la sacul de box.

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

Actualitate