Umor

Făgădău i-a cerut lui Doamne-Doamne ca în 2019 să fie un primar bun. Din cer încă se mai aud hohote de râs…

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
7 ianuarie, 2019

O rugăciune trimisă de la Constanța a devenit virală în Ceruri, după ce câțiva sfinți au împrăștiat-o prin toate colțurile Raiului. Deși rugăciunea a fost trimisă încă de la începutul anului, mai mulți sfinți și, din auzite, Dumnezeu însuși, nu se mai opresc din râs.

Se pare că primarul Constanței, Decebal Făgădău s-a rugat ca în 2019 să fie un primar bun, iar cel care a găsit primul rugăciunea a fost chiar Sfântul Marcu.

De obicei, dacă rugăciunile sunt spuse așa, mai în doru’ Leli, ajung la noi, dar nu se duc direct unde trebuie… Plutesc aiurea pe aici. Eu când le mai găsesc, le dau dau mai departe fără să le ascult, dar în ziua aia mă plictiseam și am zis s-o ascult fix pe-aia… Hi! hi!“, își amintește Marcu, abținându-se să nu râdă în hohote.

Marcu a dat-o mai departe la Toma, acesta i-a trimis-o lui Luca, care i-a dat-o lui Iacob (fiul lui Zevedeu), între timp aflase și Matei, care la momentul respectiv era împreună cu Bartolomeu și Filip, apoi ăștia nu s-au putut abține și i-au trimis-o lui Andrei, Pavel și Petru. După ce rugăciunea a ajuns și la cei 40 de mucennici nu a mai fost cale de întoarcere, iar din tot Raiul se puteau auzi hohote interminabile de râs.

Mie nu mi se pare așa funny rugăciunea. Da, e drept că omul e incapabil și că așa ceva nu este posibil și că s-a mai tot rugat el și a promis că dacă iese primar face și drege apoi a mințit, dar nu înțeleg ce e așa amuzant…“, ne-a declarat, foarte intrigată, Sfânta Filofteia.

Eh, bărbații ăștia… Nu știi că ei râd la toate prostiile?“, a adăugat și Sfânta Xenia.

Specialist în deslușirea rugăciunilor deșarte, Sfântul Maxim Mărturisitorul ne-a explicat că ruga primarului Făgădău este amuzantă pentru că rareori se întâmplă ca un credincios să se roage și nici el să nu creadă nici măcar o boabă din ceea ce spune.

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

Actualitate