Umor

Făgădău lansează ghidul: „Nu fi prost pe OLX, ia-ți de-a moca BMW X!“

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
4 martie, 2019

Tot ce trebuie să faci este să ajungi primar!“, este prima și singura propoziție din cartea de 200 pagini lansată de primarul Constanței, Decebal Făgădău.

mai jos e și un video

Ideea de a publica ghidul i-a venit după ce a constatat că în Constanța există aproximativ vreo 30.000 de proști care și-au luat mașini la mâna a doua de pe OLX și care se apucă să-l învețe pe el cum se fac achizițiile.

În urmă cu câteva luni, Făgădău a primit de la fratele viceprimarului Babu o frumușață de BMW Seria 5, brend niu, cu tot cu XDRIVE, adică nu din-aia pe tracțiune normală, cum au toți sărakii de mall.

Păi stați așa puțin“, declară Făgădău. „Păi ce facem aici? Cine pe cine învață cum se face treaba? Haideți să fim serioși. Dar, ca să nu mai spună lumea că sunt infatuat, arogant și obraznic, am decis să lansez acest ghid, ca să-i învăț pe toți ce trebuie să facă pentru a putea să primească o mașină de pomană“, a explicat primarul.

Decebal Făgădău spune că restul de 199 de pagini goale din ghidul său pot fi folosite pe post de agendă sau pentru diverse măzgăleli, așa cum se procedează și în Primărie atunci când sunt create proiecte de infrastructură pentru oraș.

 

Actualitate