Umor

Fantoma unui decedat de COVID, izgonită de familia sa de coronasceptici: „Ne tot minţea cu covitu ăsta!“

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
10 iulie, 2020

Fantoma lui Viril Streptococ (39 de ani) a ajuns pe străzi după ce a fost izgonită din casa familiei sale pe care o bântuia după ce a murit din cauza complicaţiilor cauzate de coronavirus.

„Am încercat să-i avertizez, să le spun că am fost proşti, că virusul ăsta e real, există, că din cauza lui am murit eu! Dar ei, nimic, sufletu’!“, a explicat, dezamăgit, spiritul lui Viril (n.r. – părinţii au vrut să-l cheme Virgil, cu G, dar au mâncat o literă la completarea actelor pentru certificatul de naştere).

Neamul lui Viril a putut comunica cu fantoma acestuia deoarece toţi membrii familiei cred cu tărie în fantome. Noi am putut comunica după ce am apelat la un translator de etnie romă.

Tensiunile au apărut după ce duhul bărbatului a abordat subiectul COVID-19, iar rudele sale au început să se manifeste ca şi când ar fi posedate, deşi tocmai ce se întorseseră de la o slujbă susţinută de ÎPS Teodosie.

„Iel cum a murit…“, ne-a explicat pe Facebook scorul fantomei. „Sa dus acolo an Vama Veche sa dansat cu aia acolo si dupaia sa dus sisia loat o saurma stricata!!! Aia la terminat ca el era si transpirat de la dans si aia a fost! Deci sanu ma ia pe mn cu prosti de virus covit si manipulari si minciuni deastea! Deaia iam zis sa plece casa nu ne mai bantuie cu toate prostile!“.

„Eu nu am vazut pe nimenea sa moara de covit! Tu ai vazut? El de ce vine si ne minte acuma? E clar ca sufletul lui a ajuns in iad si acuma vrea sa ne duca si pe noi in ispita! Doamne pazeste si aparane pe toti!“, ne-a declarat şi Calmen, văduva lui Viril. (n.r. – părinţii au vrut s-o cheme Carmen, cu R, dar au scris greşit la completarea actelor pentru certificatul de naştere)

Până una-alta, fantoma va apărea în emisiunea Acces Direct de la Antena 1 unde, spune ea, speră să convingă lumea că de la coronavirus se moare. După emisiune, duhul a fost invitat să filmeze un videoclip cu Axinte, Vulpiţa şi Viorel.

 

Actualitate