Timeea are 13 ani, este elevă de nota 10 și olimpică. Fata a fost bătută cu sălbăticie, chiar în incinta City Park Mall, de o adolescentă, de aceeași vârstă. Cu toate acestea, polițiștii Secției 1, unde părinții și copila agresată au ajuns, au sfătuit familia să nu depună plângere pentru că agresoarea este minoră și nu au ce să îi facă. Asta deși respectiva este cunoscută ca având la activ numeroase alte victime!

Deși cele două fete nu s-au întâlnit niciodată, motivul agresiunii ar fi fost o postare pe Instagram. Timeea ar fi întrebat în grupul de prieteni de pe rețeaua de socializare doar „cine este Denisa?“ în momentul în care aceasta a fost introdusă în grupul respectiv. De aici au început amenințările, înjurăturile.

Duminică după-amiaza, Timeea se afla la City Park Mall cu alte prietene, când s-a întâlnit întâmplător cu agresoarea, care s-a dus țintă spre ea. A întrebat-o dacă știe cine este și dacă îi este frică de ea, după care a tăbărât cu pumnii și picioarele pe ea, chiar în incinta mall-ului.

Fata mea a fost lovită cu palmele, trasă de păr, i-a rupt hainele… Fata care a atacat-o este cunoscută pentru astfel de fapte, dar de frică nu depune nimeni plângere.

De frică, dar și din cauza polițiștilor care te descurajează să depui plângere. Ne-au spus că nu se va întâmpla nimic, că legislația nu îi ajută și că nu au ce să îi facă agresoarei, că e minoră, că nu răspunde penal. Am instistat să depun plângere penală, am vorbit cu un avocat și nu voi renunța. Voi merge până la capăt”, a declarat Liliana, mama Timeei, fata agresată.

Din păcate, Denisa, elevă în cadrul Școlii Generale Nr. 30 din Constanța, este cunoscută pentru astfel de fapte, însă nici familia, nici școala și nici autoritățile nu au luat până acum măsuri, mai ales că mama tinerei este cadru didactic.

Părinții au insistat să depună plângere și, în cele din urmă, a fost deschis un dosar de cercetare penală.

Duminică seara, Timeea a postat un mesaj pe Instagram pentru copiii care au fost victime unor asemenea agresiuni. Ea i-a îndemnat să nu ascundă dacă trec prin astfel de experiențe, să vorbească tot timpul cu părinții și să nu le fie frică sau rușine!

(Visited 7.742 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.