Eveniment

Fată de 15 ani, conducea mașina ziua-n amiaza mare prin Mamaia. Polițiștii i-au făcut dosar penal

Minora de 15 ani conducea, în timp ce proprietarul mașinii, în vârstă de 42 de ani, se afla pe locul din dreapta.

Scris de 
 pe data 
31 martie, 2023

Polițiștii constănțeni au susprins în stațiuna Mamaia o copilă în vârstă de 15 ani în timp ce conducea un autoturism pe drumurile publice. În dreapta, un bărbat în vârstă de 42 ani, proprietarul mașinii, a declarat că i-a încredințat autoturismul pentru a-l conduce tinerei, deși știa că aceasta este minoră și nu avea acest drept legal.

La data de 30 martie a.c., în jurul orei 15.00, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au identificat o minoră, de 15 ani, care a condus un autoturism, în stațiunea Mamaia, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Admitere Ovidius Constanta 2023

Totodată, în autoturismul respectiv, a fost identificat un bărbat, de 42 de ani, care a declarat că vehicului îi aparține și i l-a încredințat minorei, pentru a-l conduce pe drumurile publice, deși știa că aceasta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, informează Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța.

De asemenea, tot ieri, o altă femeie a fost prinsă de polițiști la volanul unei mașini fără a deține permis de conducere. „În jurul orei 22.15, polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Medgidia au identificat o femeie, de 38 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Viei din comuna Poarta Albă, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de  vehicule”, se arată în comunicatul Poliției.

În ambele cauze s-a constituit dosar de cercetare penală.

Actualitate