Se pare că city manager-ul Constanței, Felicia Ovanesian ar avea probleme de sănătate după ce toți pupinfundarii „Altfel“ din jurul său au spus că a început să se manifeste ciudat.

Ovanesian are o serie de simptome ciudate, iar medicii încearcă să-și dea seama dacă i se trage de la prea mult bine, dacă e o chestiune genetică sau dacă pur și simplu este un exces de nesimțire crasă și „dă pe afară“.

„În primul rând, dimineața, pentru că știți că ea doarme pe un pat făcut numai din bancnote de 100 de euro, se trezește cu banii leoarcă. Poți să-i dai Babanul și să-i zici că e Moet și nu-și dă seama. Cel mai îngrijorător este că durerea pe care în general o are în c*r, despre tot și toate, i s-a mutat grav la cap. De aici istericalele și foarte, foarte multe idei de c**t!“, spune unul dintre pupinfundari.

Vestea proastă este că, deocamdată, nu există leac pentru o asemenea persoană, însă unii dintre specialiști sunt optimiști și spun că, la un moment dat, cineva o va trimite la odihnă și relaxare.

(Visited 3.494 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.