Senatorul PSD de Constanța, Felix Stroe este tot mai îngrijorat că este infectat cu noul coronavirus după ce, în cursul acestei dimineți, a constatat că nu mai simte mirosul grămezilor de bani din jurul său.

„E o aromă, un iz distict… Vedeți dvs., eu practic dorm pe bani, dimineața îmi dau cu bani pe față, mă împiedic de ei prin casă și sunt foarte familiarizat cu mirosul lor. Ei bine, azi-dimineață mirosea a nimic! M-am trezit brusc, am tresărit panicat, crezând că am rămas fără niciun eurocent în jurul meu. E firesc să-mi fac griji“, a explicat Stroe.

Stroe, care, în mod normal, simte mirosul banilor și din discuțiile pe care le are cu colegii din PSD cu privire la contracte și alte combinații, acest simț ajutându-l să negocieze mai bine, este îngrijorat că în următoarea perioadă ar putea avea pierderi și de 40% al profitului din manevre.

Ceilalți pesediști din Constanța se feresc acum să intre în contact cu Stroe, deoarece se tem ca nu cumva să dobândească același simptom atât de păgubos.

(Visited 276 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.