Început de săptămână destul de greu pentru președintele filialei județene a PSD Constanța, directorul RAJA, Felix Stroe, care a fost internat de urgență după ce s-a ales cu o fractură de limbă ca urmare a unei vizite în Capitală, duminică, de ziua liderului Liviu Dragnea.

Nimeni nu-l iubește în țara asta pe domnul Dragnea așa cum îl iubește domnul Stroe. S-a dus de îndată la București pentru a-i transmite personal cele mai călduroase și sincere urări“, povestește un membru PSD. „El își pregătise cuvântarea chiar de acum două săptămâni, dar probabil a fost și încărcătura emoțională de vină“.

Surse obscure din PSD ne-au transmis că Liviu Dragnea fost extrem de impresionat de prestația lui Stroe și de efortul depus, acordându-i chiar 3 minute din timpul său. Potrivit acelorași surse, liderul de la Constanța nu este la prima fractură de limbă, însă aceasta se pare că este destul de serioasă.

Strașnică urare!“, ar fi comentat satisfăcut președintele PSD, Liviu Dragnea.

De asemenea, Felix Stroe s-a bucurat nespus că ziua de naștere a conducătorului suprem i-a oferit oportunitatea de a transmite și pe Facebook un sincer și călduros mesaj.

De fiecare dată când are ocazia să-i transmită ceva stimatului Liviu Dragnea, domnul Stroe jubilează. Toți ne-am mobilizat, am citit și recitit, corectat și rescris până când a căpătat o formă finală“, ne-a explicat un membru al PSD Constanța, de profesie aciuator pe lângă barosani și baroni locali.

Ca dovadă că și-au dorit ca mesajul să fie perfect, pentru adăugarea celor trei trandafiri folosiți în postare, pesediștii constănțeni au angajat un specialist în Facebook și social media.

Mai jos, puteți citi creația literară, așa cum a fost ea publicată în realitate:

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 1.962 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.