Umor

Fenomen inedit la Constanța! Printr-o groapă de pe str. Mircea se vede miezul încins al Terrei

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o ştire reală, este încadrat la rubrica de satiră şi umor a publicaţiei noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
10 ianuarie, 2023

De câteva zile, printr-o groapă apărută de ceva timp în asfaltul de pe strada Mircea cel Bătrân, mii de curioși pot vedea nucleul incandescent al planetei, iar câțiva oameni de știință au prelevat mostre de magmă.

Având în vedere halul în care arată strada Mircea, specialiștii spun că nu sunt surprinși de fenomen și, mai mult, se așteaptă ca în viitorul apropiat să ne ducem dracului cu totul. De asemenea, Arhiepiscopia Tomisului a fi intervenit și i-a cerut primarului Vergil Chițac astuparea de urgență a gropii, de teamă să nu fie o poartă spre Infern. Deși foarte mulți constănțeni s-au revoltat și au înjurat pe Facebook, așa cum se procedează de obicei, mult mai mulți curajoși s-au fotografiat cu lava dogoritoare din fundul hăului și spun că se bucură că au fost martori la un asemenea fenomen natural.

„Nu înțeleg de ce atâta panică și iserie“, spune primarul. „Peste câteva zile, din cauza curentului de aer, magma încinsă se va întări, formând un dop natural de bazalt ce va astupa gaura pentru totdeauna… Asta dacă nu se înfundă mai devreme, de la toate jantele de mașini pierdute în groapă de șoferii ghinioniști.”

Actualitate