Umor

Fenomene unice la Târgul de Crăciun Constanța după ce un cârnăcior cu salmonella a fost vândut într-o chiflă cu E-coli

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
13 decembrie, 2023

Un eveniment unic s-a petrecut ieri seară la Târgul de Crăciun de la Constanța după ce un comerciant a vândut în premieră un cârnăcior cu salmonella băgat într-o chiflă cu E-coli. De la prima îmbucătură s-a dezlănțuit cerul, spun martorii.

Reacția a fost de o intensitate nemaivăzută, cercetători din întreaga Europa fiind interesați de studierea acestui caz. „Inițial am crezut că sunt artificii, sunete de sticle de șampanie pocnind, s-a auzit buhaiul satului strămoșesc, era o încântare ce se petrece”, a povestit Mirel Bâlciog-Chiciureni, organizatorul Târgului de Crăciun de la Constanța.

Apoi s-a constatat că toată zarva se produce la fundul unui nefericit vizitator al Târgului, care a avut proasta inspirație să servească un hot-dog. Aurel Secăcăpel spune că i-a fost poftă, dar nu ar mai repeta experiență. „De la prima gură, am simțit că se petrece ceva ciudat, că toată făptura mea se scurge brusc. Dar îi mulțumesc domnului primar și organizatorilor pentru această experiență unică”.

După reacția chimică în lanț și explozia de euforie, Târgul a fost închis câteva ore pentru a remedia efectele ciocnirii celor două bacterii.

Actualitate