Timp Liber

Festivalul Luminii Constanța, festivalul „bucuriilor mărunte”

  Sâmbătă, 07 septembrie, de la ora 16:00, în Parcul Arheologic, sunteți invitați sa redescoperiți bucuria lucrurilor mărunte la o nouă ediție a Festivalului Luminii  .

Scris de 
 pe data 
5 septembrie, 2019

Evenimentul este realizat de Organizația Națională ”Cercetașii României”, Centrul Local ”Cercetașii Marini”. Sunt pregătite pentru vizitatori o mulțime de surprize de la exerciții de animație, pictat pe pânză, confecționare de gulguțe, schimb de cărți, copacul cu dorințe până noduri cercetășești, jocurile copilăriei și chiar un concert cu Walter Ghicolescu și David Gojkovic.

Pe toată durata „Festivalului Luminii”, „Joc și Joacă” va antrena atât copiii cât și adulții în activități educative.

În cadrul Zonei inspiraționale, va fi amplasat un panou intitulat ”Iubesc Constanța”, unde toată lumea este binevenită să își arate recunoștința față de orașul în care locuiesc.

Zona hand-made este destinată confecționării de obiecte, de la forme simple origami până la brățări și codițe.”Blind date with a book” este spațiul în care cei interesați de citi vor putea să facă schimb de cărți și împărtăși idei și gânduri despre cărțile favorite.

Pentru iubitorii de muzică organizatorii au pregătit concerte folk cu cercetași și artiști locali.

Copiii sunt invitați să își dea frâu liber imaginației prin desen, având posibilitatea de a crea „Cercetașul perfect”. Atmosfera de veselie și joc va fi întreținută de atelierul de face painting.

Începând cu ora 20:00, vor fi aprinse peste 10.000 de lumânări care vor transforma aleile Parcului Arheologic într-o feerie de lumină.

Actualitate