Cei care ne-au salvat viața de atâta ori, din incendii, accidente sau alte situații critice, ne cer ajutorul pentru a salva și noi o viață. Pompierii s-au mobilizat pentru a o ajuta pe colega lor, Cristina Tase, a cărei fetiă, la vârsta de doar 11 ani, a fost diagnosticată cu tumoare cerebrală.

„Un salvator are nevoie de ajutorul nostru! Copiii sunt rațiunea de a fi a oricărei familii. Părinții iubitori își dedică viața pentru creșterea, dezvoltarea și împlinirea umană a copiilor lor, bucurându-se pentru realizările acestora și întristandu-se pentru suferințele lor. Din nefericire, există situații când dragostea și eforturile părintești nu sunt de ajuns. Un caz de maxim dramatism al suferinței este și cel al colegei noastre plt.maj. Cristina Stase, subofiter operativ în cadrul Detasamentului de Pompieri Medgidia. Ea lupta pentru viata propriului copil, care are nevoie de o interventie neurochirurgicala în Turcia, iar pentru aceasta interventie este nevoie și de ajutorul nostru, al tuturor. În urma cu o saptamana, Ana Maria, în varsta de 11 ani, a fost diagnosticata cu o tumoră cerebrală, iar viața ei este în pericol”, este mesajul pompierilor din Constanța.

Având in vedere costurile mari ale investigațiilor medicale (internare, analize, operație, tratamente) și ulterior intervențiile medicale necesare, salvatorii fac un apel pentru sprijinirea părinților si acordarea unei șanse la viața normală a fetiței acestora

Contribuțiile bănești pot fi depuse in conturile:

RON – Banca Raiffeisen RO38RZBR0000060010388700 – Cristina Stase

RON – Banca Transilvania RO41BTRLRONCRT0V25457801 – Pana Mariana

EUR – Banca Transilvania RO26BTRLEURCRT0V25457801 – Pana Mariana

(Visited 719 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.