Cel mai incompetent ministru al Educației pe care l-a avut România în ultima vreme, Sorin Câmpeanu, a anunțat că, de fapt, testarea elevilor nu mai e obligatorie și nu se va mai realiza în școală, ci fiecare părinte își va testa copilul acasă.

Ministrul Educației a precizat că, cel mai probabil, elevii vor primi în fiecare zi de vineri câte două teste COVID pentru a le face acasă în zilele de luni și joi ale următoarei săptămâni.

„Scoala va decide daca doreste si daca are conditii si disponibilitate, cadre didactice, pentru testare in scoala, daca nu, testele vor fi administrate la domiciliu sub supravegherea parintilor sau a reprezentantilor legali, oricum sub supravegherea unor adulti.

E posibil ca în ziua de vineri, fiecarui elev sa i se puna la dispozitie doua teste pentru saptamana urmatoare. Daca parintii decid sa le faca acasa, nu e nevoie de acordul lor. Daca profesorii considera ca poate fi facuta testarea in scoala, copilul merge cu testele pentru a fi administrate in scoala. Testele vor fi la copii”, a precizat ministrul Educației, Sorin Câmpeanu, citat de portalinvatamant.ro.

(Visited 200 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.