Vahid Hambo, în vârstă de 25 de ani, a povestit jurnaliștilor că pentru români contează doar ca mașina să fie cât mai scumpă și hainele de firmă, chiar dacă nu au nici măcar bani de benzină sau ce să mănânce. A povestit inclusiv de cazul unui coleg de la echipă, Denis Alibec, care deși venea la antrenament cu mașină de 200.000 de euro, o suna pe maică-sa să îi dea bani de carburant.

”În România trebuie să ai mașină de lux și haine de firmă, dar nu contează ce mănânci. Unul dintre colegi (n.a. – Denis Alibec) venea cu un bolid McLaren la antrenament, o mașină în valoare de 200.000 de euro. Dar tot el recunoștea în ziare că îi cere mamei sale bani de benzină”, a povestit fotbalistul finlandez, care cât a jucat în România a locuit la București, informează digisport.ro.

Hambo a criticat dur nu doar comportamentul colegilor săi, ci și condițiile groaznice din România. Acesa povestește că se antrena pe un câmp printre vaci.

”Am ajuns și am întrebat unde să mă antrenez, pe teren sau în sala de forţă, dar mi s-a spus că afară. Dar am ieşit pe un câmp, în afara stadionului, unde am alergat prin noroi, printre vaci. Și asta a durat câteva câteva zile.

Stadionul de la Astra era catastrofal. Dușurile erau, de fapt, niște ţevi care împroşcau apă în toate direcţiile. Erau cabluri atârnate pe toţi pereţii. Lămpile stăteau să cadă, dar jucătorii aveau salarii mari şi tricouri de sute de euro. Erau păianjeni peste tot, iar gândacii nici nu se mai agitau pe pereţi”, a mai spus finlandezul.

(Visited 3.569 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.