Lifestyle

Pantalonii potriviți pentru ținute sport de zi cu zi

Hainele pe care le porți îți pot crea starea de bine dorită zi de zi. De ce să nu alegi, așadar, haine care îți oferă șansa de a te simți confortabil, haine care nu îți oferă niciun disconfort și care îți permit să fii tu, să te miști în voie, fără niciun deranj? Pantalonii, piesă vestimentară atât de dificil de ales în unele situații, trebuie să fie confortabili, iar o pereche de pantaloni potriviți pentru ținute de zi cu zi devin mai ușor de ales atunci când ai la dispoziție atâtea variante.

Scris de 
 pe data 
17 iunie, 2022

Iată de ce trebuie să ții cont în alegerea unei perechi de pantaloni.

Alege pantaloni cu un croi lejer

Pentru a te simți confortabil și pentru a face față tuturor sarcinilor pe care le ai de realizat zi de zi, alege o pereche de pantaloni cu un croi lejer, în care să te simți bine, care să îți ofere șansa de a te mișca în voie, fără niciun disconfort. 

Poți alege o pereche de pantaloni sport bărbați realizați din bumbac subțire, mai ales dacă este vorba despre completarea ținutelor de vară, o pereche de pantaloni de trening sau o pereche de chinos strânși în talie și în zona gleznelor, dar cu un croi lejer pe toată lungimea piciorului. Preferă pantalonii care nu stau strânși pe picior nu numai pentru a te mișca în voie, ci și pentru a preveni transpirația.

Alege pantaloni la modă, dar care să se potrivească stilului tău

Ceea ce porți ți se potrivește doar atunci când te reprezintă. Dacă pantalonii pe care alegi să îi porți nu îți reprezintă stilul, degeaba sunt la modă, vor părea piesa nepotrivită din ținuta ta. Așadar, alege acei pantaloni sport pentru femei unici, care îți permit să fii tu, așa cum te simți cel mai bine în pielea ta.

Urmărește tendințele în modă, dar alege dintre modelele de pantaloni care se potrivesc ținutelor tale pe care obișnuiești să le îmbraci zi de zi. 

Alege pantaloni versatili, pe care îi poți asorta în mai multe moduri

Pentru a-ți diversifica ținutele, alege acei pantaloni pe care îi poți asorta și cu alte articole sport, dar și cu articole casual sau potrivite unui stil urban lejer, plin de confort. De exemplu, poți alege pantalonii chino pe care îi poți purta și cu tricouri casual, și cu o cămașă în stil urban, și cu hanorac, și cu o jachetă de primăvară-toamnă.

Aceste aspecte te vor ajuta să achiziţionezi inteligent pantaloni sport confortabili. Totuşi nu trebuie să ții seama doar de stil şi preferinţe personal pentru a beneficia de avantajele acestor articole vestimentare minunate. Este indicat să acorzi un plus de atenţie şi ţesăturilor. Selectează materialele în funcţie de tipul de antrenament pe care obişnuieşti să îl realizezi, dar şi de anotimp. Pentru mişcare intensă este recomandat să alegi pantaloni de trening realizaţi din materiale speciale ce asigură libertate de mişcare şi absorb eficient transpiraţia. Variantele utilizate pentru mişcare puţin intensă, pot fi realizate din bumbac, dacă piesele sunt purtate iarna şi materiale cu textură foarte uşoară pentru vară.

Sursa foto:
Nicoleta Ionescu / Shutterstock.com

Actualitate