Pe scena Folk Fest din acest an vor urca: Mircea Vintilă, Ducu Bertzi & Friends, Vasile Șeicaru, Adi Beznă, Alina Manole, Trupa Spam, After Party: Folk & Rock Company (17 august); Semnal M, Mircea Baniciu, Ada Milea, Ilie Stepan & Horea Crișovan, Țapinarii, After Party: Folk Frate! (18 august).

Folk Fest Remember Costinești reprezintă un proiect cultural ce are ca obiectiv principal aducerea în prezent a anilor de glorie ai Stațiunii Tineretului, locul de rezidență al celor mai îndrăgiți artiști din România.

Anii ’70-’80 au construit în acest spațiu emblematic o istorie culturală pe care nu o putem uita și pe care, cu ajutorul publicului, dorim să o păstrăm vie pentru generațiile ce vor urma.

Festivalul vă propune așadar două zile în care vor urca pe scenă unii dintre cei mai frumoși oameni ai artei muzicale din România. Amfitrionul evenimentului este Andrei Partoș – jurnalist și excepțional om de radio, personalitate reprezentativă a Costineștiului de altădată.

Folk Fest Remember Costinești este un proiect susținut de Primăria Comunei Costinești în colaborare cu Asociația Creative Life și Doors Club Constanța/ White Horse Costinești.

În cadrul festivalului, scriitoarea Amelia Stănescu va lansa volumul „Folk Fest Remember Costinești – Nevoia de normalitate”. Cartea conține prezentarea celor două ediții de festival (din 2017 și 2018), cu detalii referitoare la coordonatele festivalului: apariție, necesitatea proiectului, lumea Costineștiului de odinioară vs. actualul Costinești, portrete ale artiștilor invitați la festival și interviuri cu aceștia, mărturisiri / „dovezi de fidelitate” ale personalităților care au urcat pe scena festivalului, galerii foto ale edițiilor anterioare, epigramele premiate la festival în urma concursurilor lansate și întreaga emoție care a înconjurat acest proiect lansat cu scopul de a redresa spiritual și artistic un loc geografic ce a reprezentat în anii 70 și 80 destinația cheie a litoralului românesc.

Cartea festivalului de muzică folk de la Costinești este un album elegant, ilustrat cu caricaturi semnate de Costel Pătrășcan, grafică umoristică (desenele au fost expuse în cadrul celor două ediții anterioare), având ca subiect prioritar artiștii invitați la festival și, implicit, textele melodiilor acestora.

Accesul la festival se face începând cu ora 18:45, urmând ca trupele să urce pe scenă de la ora 19:30.

Prețul unui abonament este 50 de lei. Abonamentele în format electronic se găsesc AICI.

Info: 0766057078 sau 0763661622.

Biletele se gasesc și in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

 

(Visited 253 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.