Proiectul, ce are titlul „Modernizarea și reabilitarea infrastructurii conexe de utilitate publică în scopul creșterii competitivității destinațiilor turistice în Stațiunea Eforie Sud“ se ridică la valoarea de 22.568.000 de lei, din care care 19.182.807 lei reprezintă finanțare nerambursabilă din Fondul European de Dezvoltare Regională. De asemenea, valoarea nerambursabilă acordată de la bugetul de stat este de 2.933.841 lei.

Cu acești bani, Primăria din Eforie anunță că va dezvolta infrastructura pentru turismul balnear printr-o serie de investiții precum: modernizarea infrastructurii rutiere și a utilităților din corpul drumului, crearea unei piste de role și biciclete, amenajarea de trotuare/alei pietonale, mobilier urban, creșterea suprafeței de spațiu verde amenajată.

Ținta este creșterea cu peste 20% a numărului de vizitatori străini din stațiunea Eforie Sud, în decursul a 5 ani de la finalizarea investițiilor.

Perioada de implementare a proiectului este de 49 de luni, timp în care va fi realizată și o campanie de informare și promovare a obiectivului turistic.

 

(Visited 391 times, 2 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.