Actualitate

FOTO / Cum arată cel mai luxos hotel din România, inaugurat în Mamaia Nord. A costat 100 mil.euro și e cel mai mare din Europa Centrală și de Est

Scris de 
 pe data 
30 decembrie, 2023

Nordis Groupa inaugurat sâmbătă, 30 decembrie 2023, Hotelul Nordis Mamaia 5 *****, cea mai mare investiție hotelieră din România din ultimii 30 de ani și cel mai mare hotel de leisure din Europa Centrală și de Est.

Nordis Mamaia reprezintă cel mai mare hotel din lanțul hotel & residence de 5 stele din portofoliul Nordis Group, fiind deschis tot timpul anului. Cu o capacitate de 712 unități de cazare, camere și apartamente cu 2 și 3 camere, cu vedere spre mare și lac, Hotelul Nordis Mamaia se remarcă prin soluții tehnologice inovatoare și un mix complet de facilități, printre care cel mai mare SPA de pe litoral, dispus pe 3200 mp.  

Potrivit fondatorului Nordis Group, Emanuel Poștoacă, „Hotelul Nordis Mamaia reprezintă o investiție majoră de cca 100 milioane euro, din totalul de 400 milioane euro, valoare estimată a întregului resort la momentul finalizării”.

La finalizarea întregului complex, Nordis Mamaia hotel & residence va dispune de o gamă largă de facilități: 12 cafenele, baruri și restaurante cu o ofertă culinară variată, axată pe fine dining, 5 piscine, inclusiv pentru copii, cel mai mare SPA dintr-o rețea hotelieră din România, galerie comercială, cinema VIP, beauty salon, centru de fitness dotat cu echipamente de ultimă generație, club pentru copii și sală de gaming, centru de conferințe și evenimente, cazinou, sală polivalentă cu 1000 de locuri, ballroom, ponton pe lac. În cadrul resort-ului este prevăzută și o clinică de recuperare medicală, care va întregi pachetul de servicii wellness și va contribui la clasificarea ansamblului drept destinație de wellbeing.

Actualitate