Totul s-a întâmplat joi, în jurul orei 15.30, în apropierea stației OMV de pe bulevardul Aurel Vlaicu, zona Universității Ovidius.

Agenții BCCOA au intervenit pentru a opri în trafic o mașină în care se afla un bărbat suspectat într-un dosar de trafic de droguri de risc.

Totul s-a întâmplat sub privirile pietonilor și a șoferilor care se aflau în apropiere.

Martorii scenei povestesc că polițiștii au folosit armamentul din dotare și au tras focuri de avertisment pentru a-l opri pe bărbatul care încerca să fugă.

Suspectul se afla într-o mașină de culoare albă, înmatriculată în județul Ialomița. (foto stânga).

UPDATE. În urma controlului efectuat asupra autoturismului folosit de bărbatul de 28 de ani, din Constanța, au fost descoperite alte 5 grame de canabis. Pentru imobilizarea autoturismului folosit de tânărul în cauză, unul dintre polițiști a executat un foc în plan vertical, cu armamentul din dotare, fără a se înregistra victime omenești sau pagube materiale.

Bărbatul a fost reținut și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Constanța, iar vineri, 14 iunie, a fost prezentat instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă. Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

 

(Visited 3.540 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.