Umor

FOTO. Irezistibil! Nu o să-ți vină să crezi ce ține Horia Țuțuianu în mână

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
8 iulie, 2020

Atenție, imaginile de mai jos te pot transforma în pesedist sau, mai rău, te poți îndrăgosti!

Există poze care te uimesc, există poze care pur și simplu te dau pe spate, însă există poze care pur și simplu te fac să ieși din casă, să mergi la urnă (când o fi) și să pui ștampila pe PSD.

Președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Țuțuianu a descoperit secretul: pozele cu pixul în mână, deasupra a ceva ce pare a fi un document important.

„Îmi fac treaba din pix și asta se vede! Trebuie să te țină pixul, dar și tu trebuie să știi cum să-l ții!“, spune Țuțuianu. „Nu mai putem pune poze în care pupăm pensionari și le dăm sacoșe. Trăim vremuri diferite, în care trebuie să folosim mai mult pixul și este important ca oamenii să vadă asta… Ah și trebuie să te uiți fix în obiectivul camerei, ca cel care privește poza să simtă că-l pătrunzi cu privirea.“

Dacă la galeria de poze cu pixul în mână mai adaugi și câteva machete făcute pe calculator ale unor proiecte promise, vei obține o combinație devastatoare pentru creierul debusolat al cetățeanului, care va da imediat un Like și o ștampilă.

Sursa foto: Facebook / Marius Horia Tutuianu

După ce am ănjurat cățiva dăștia care ne minte cu covidu lor cu tot, am dat mai jos și mea apărut pozele cu domnu Țuțuianu ăn timp ce ține pixul ăn mână! Pur și simplu misa lominat creeru cănd am văzut căt moncește și căte face acet uom păntru noi, uamenii dărând!“, a declarat un nene care tocmai ce se înscrisese la a treia facultate.

Sursa foto: Facebook / Marius Horia Tutuianu

Sursa foto: Facebook / Marius Horia Tutuianu

Sursa foto: Facebook / Marius Horia Tutuianu

Actualitate