Alarma a fost dată în jurul orei 1.00 noaptea. Clubul era închis, dar înăuntru erau câțiva angajați, care au reușit să iasă la timp. Unul dintre ei a sărit pe o fereastră.

60 de pompieri cu șapte autospeciale au fost trimiși să stingă flăcările. La intervenție au participat și două autospeciale ale unei firme private.

„Incendiul s-a manifestat violent, a fost anunţat cu întârziere. Când a ajuns prima sursă se manifesta cu violenţă în interior. Trebuie să intrăm să luăm totul, să nu mai rămână nimic şi ulterior să stabilim cauza şi împrejurările izbucnirii incendiului.”, a declarat Daniel Popa, inspector șef ISU Dobrogea.

Pentru a preveni extinderea flăcărilor, pompierii au udat o clădire aflată în apropiere – tot un renumit club.

Martorii povestesc că pompierii care au intervenit au avut probleme din cauza unor hidranți nefuncționali. În plus, spun că au fost anunțați târziu de izbucnirea flăcărilor. Nu e clar deocamdată ce anume a provocat incendiul.

Fostul club Bamboo din Mamaia fusese redenumit „Silence“, avea aviz de securitate la incendiu, însă nu și autorizație. Din acest motiv, reprezentanții localului au fost amendați anul trecut.

 

(Visited 271 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.