Marcel Lentilă Photography spune că are tot mai multe solicitări din partea tinerelor care anul acesta au fost nevoite să amâne cel mai important eveniment din viețile lor: „urcarea pe Facebook a unei poze în care sunt îmbrăcate în mireasă“, după cum afirmă Marcel.

Pentru că tot și-a amânat nunta din cauza pandemiei, Ileana Fistic a solicitat serviciile unui fotograf pentru a imortaliza cel mai important moment din acest an: vaccinarea.

Trebuiaa să pun ceva important pe Facebook și cum de nuntă nu mai am parte anul ăsta și dacă tot e la modă cu pozele de la vaccinare, am zis de ce nu?“, a explicat Ileana.

Deși fotografia este făcută la centrul de vaccinare, Marcel spune că pe fotografii for fi aplicate aceleași efecte și retușuri ca la orcie poză de nuntă. „Se fotoșopează Cazinoul pe fundal, se aplică efectele de blur, filtru de culoare, lens flare – adică efectul ăla mișto ca și când bate soarele și bineînțeles, efectul de HDR fără de care nu ești fotograf dacă nu îl folosești“, spune Marcel.

Bineînțeles, până la primirea pozelor, clienții vor trebui să aștepte cel puțin 10-11 luni. „Deh, e cererea mare“, a explicat fotograful.

(Visited 336 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.