Eveniment

Fratele Corinei Martin a murit într-un accident de avion

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit în această seară lângă Nehoiu. Aeronava a decolat de la Ghimbav şi trebuia să ajungă la Constanţa. Cauza tragediei urmează să fie stabilită, dar e posibil ca vremea să fi fost un factor important.

Scris de 
 pe data 
15 mai, 2019

Una dintre victime este omul de afaceri Liviu Emil Bucăţică, de 50 de ani, fratele Corinei Martin, fost președinte al Asociației Litoral-Delta Dunării, în prezent președinte al Asociaţiilor de Promovare Turistică din România şi proprietara agenţiei de turism Mistral Tours.

Liviu Bucăţică locuia în prezent în Râşnov, judeţul Braşov. Alături de Liviu Bucăţică, în avion se mai afla, se pare, un om de afaceri din Cluj, Mihai Covaciu.

Avionul de mici dimensiuni a decolat de la Ghimbav. Primarul din Râşnov, Liviu Butnariu, a declarat pentru MEDIAFAX că din informaţiile pe care le-a auzit victimele accidentului ar fi doi oameni de afaceri, unul dintre ei din Râşnov.

Reprezentanţii Aerodromului din Ghimbav, judeţul Braşov, au confirmat că avionul de mici dimensiuni a decolat de la Ghimbav, precizând însă că avionul era privat, fără nicio legătură cu instituţia.

Ancheta a fost preluată de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti.

La rândul său, primarul localităţii Nehoiu (unde s-a prăbuşit avionul), Ionuţ Milea, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că avionul a fost distrus în totalitate în urma accidentului, aripile fiind găsite printre copaci.

Avionul este făcut praf. Nu se mai vede nimic din el. Este o zonă de munte acolo. Eu sunt pregătit în cazul în care mi se solicită sprijin să mergem să scoatem epava de acolo. Este zonă anevoioasă şi probabil vom scoate epava cu ajutorul atelajelor trase de cai, dacă suntem solicitaţi”, a declarat Milea.

Am fost binecuvantata sa am un frate atat de bun, atat de vesel si de inimos! Nu cred sa fie, printre cei ce l-au cunoscut vreodata, oameni pe care sa nu-i fi bucurat si pe care sa nu-i fi facut sa zambeasca, vreodata, macar. De aceea si avea atat de multi prieteni.

Pentru mine si pentru copiii mei, ramasese scut si suport. Pentru mama, trei sferturi din suflet. Acum e gol. Ai plecat nedrept si mult prea devreme, Liviu! Si, la fel ca si cu Tata…nu am apucat sa iti spun, niciodata, ca te iubesc. Acesta e pacatul meu. Tu, insa, vreau sa stii, acolo sus, pe unde plutesti in zbor acum, ca am fost mandra si norocoasa si binecuvantata sa te am pe tine ca fratele meu. De ieri, acest cuvant pastreaza un gol imens in sufletul meu. Dar inca te aud razand…si tot ma mai astept sa ne suni de pe undeva si sa ne spui ca iar ne-ai pacalit, cu rasul tau molipsitor…. Nu amanati cuvintele, marturisirile, picaturile de suflet catre ai vostri. Nu amanati nimic, nu lasati nimic. Timpul nu poate fi cumparat. Timpul nu asteapta. 

Drum bun printre ingeri, fratele meu!“,  a scris Corina Martin pe contul său de Facebook.

 

Actualitate