Intitulat „Euforia Eforiei”, evenimentul s-a dorit a fi o sărbătoare a tuturor celor care locuiesc și muncesc în acest oraș, dar și a turiștilor care dau viață și culoare stațiunii. Pe cele două scene amplasate în Eforie Nord și în Eforie sud au urcat, în aplauzele miilor de spectatori, Andreea Bănică, Ionuț Galani și Ansamblul Asteria, Roxana Cozma, Lucian Colareza, Starlin Belen, dar și trupa de cabaret Rebel.

Turiștii au umplut străzile la refuz, pe anumite porțiuni fiind nevoie de restricționarea circulației rutiere. Potrivit autorităților responsabile cu ordinea publică, la evenimentul organizat simultan în cele două stațiuni au participat peste 10.000 de persoane.

„Pentru Eforie este un moment de bucurie să putem sărbători alături de localnici, alături de turiști. Este sărbătoarea orașului nostru, a tuturor celor care trăiesc, muncesc și ne vizitează cu plăcere an de an. Mii de turiști au fost alături de noi, s-au distrat și asta este cea mai mare mulțumire. Este și acesta un mod de a ne promova ca destinație turistică, de a oferi celor care ne aleg ca destinație de vacanță momente frumoase alături de artiștii lor îndrăgiți. Nu ne vom opri aici su surprizele pentru acest sezon, vor urma și alte evenimente frumoase pentru Eforie”, ne-a declarat, la finalul sărbătorii, primarul Robert Șerban.

Evenimentul „Euforia Eforiei” a fost organizat de Primăria Orașului Eforie, împreună cu Organizația Patronală Eforie.

(Visited 310 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.