„Începând de sâmbătă seara a fost sesizat miros neplacut în doua zone din Constanța și pe bd I C Bratianu înspre localitatea Valu lui Traian. Imediat s-a deplasat echipa de permanenta.

Echipa de control a sesizat în zona de la intrare în oraș dinspre Valu lui Traian miros de gunoi de grajd. Sursa posibila a mirosurilor ar putea fi împrăștierea gunoiului de grajd pe solele agricole.“, au transmis reprezentanții Gărzii de Mediu Constanța.

Autoritățile spun că amenzile vor fi mari pentru cei responsabili, însă deocamdată nu a fost identificată sursa mirosului pestilențial.

„La verificarile în teren au participat și reprezentanții Politiei Locale Constanța și Valu lui Traian pentru identificarea sursei generatoare de disconfort olfactiv.

Pana la stabilirea exacta a sursei mirosului, atragem atenția persoanelor fizice sau juridice care nu iau masuri de diminuare sau de stopare a surselor generatoare de disconfort olfactiv, ca pot fi sancționate contravențional cu amenda cuprinsa între 7 500-15 000 lei pentru persoanele fizice sau între 50 000-100 000 lei pentru persoanele juridice.”

(Visited 2.009 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.