Umor

Gata cu aglomerația pe strada Mircea! Singura bandă pentru mașini va fi înlocuită cu o bandă de alergat

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
10 ianuarie, 2024

Mii de constănțeni s-au arătat nemulțumiți de decizia Primăriei de a amenaja o singură bandă pentru mașini pe strada Mircea cel Bătrân, una dintre cele mai aglomerate artere ale orașului. Ambuteiajele, aglomerația, cozile uriașe de mașini la orele de vârf și nu numai par să îi fi scos din minți pe șoferi.

Vestea bună pentru constănțeni este însă că primarul Vergil Chițac a găsit deja soluția pentru a pune capăt aglomerației de mașini. Mai exact, edilul a ordonat ca singura bandă pentru mașini să fie desființată și în locul ei să se amenajeze o bandă de alergat pentru cetățeni.

„Oricum, stăteau ca fraierii cu orele în mașini și claxonau și înjurau degeaba ca să parcurgă 2 kilometri în jumătate de zi. Acum, pur și simplu oamenii se vor da jos din mașini și o vor lua la fugă. E bine și pentru sănătate, și pentru nervi și nici nu mă mai înjură lumea că sunt ambuteiaje pe strada Mircea”, a anunțat primarul Chițac

Actualitate