Georgiana este absolventa a Academiei de Politie “Alexandru Ioan Cuza”, are 30 de ani și lucrează ca ofițer operativ la Investigații Criminale. Anul 2018 a inceput extrem de promitator pentru ea si sotul ei, cand tanarul cuplu a aflat ca vor avea un baietel. Georgiana urmeaza sa devina mamica in luna februarie 2019.

Bucuria le-a fost umbrita in momentul in care, in urma unei analize de rutina, Georgiana a fost diagnostica cu melanom malign in stadiul 3 (cancer de piele) la sfarsitul lunii noiembrie. A fost operata pana in prezent de doua ori la piciorul drept , unde a avut o alunita care s-a dovedit canceroasa. Tratamentul pe care trebuie sa il urmeze imediat dupa nastere este imunoterapia pe o perioada de 1 an de zile. Acesta nu este decontat de stat in stadiul 3 si costa aproximativ 75000 GBP(lire sterline). Melanomul este cea mai agresiva forma de cancer de piele, existand posibilitatea ca in cateva luni, boala sa evolueze in stadiul 4, stadiul final.

Daca nu strange suma respectiva pentru tratament, ii este frica ca nu va putea sa isi vada baietelul crescand, sa il stranga la piept si sa fie langa el cand va face primii pasi sau sa-l auda zicand cuvantul “ Mama”.

Cei care doresc și au posibilitatea să ajute, o pot face donând pe Facebook sau în conturile de mai jos:
Conturi deschise pe numele BALAN GEORGIANA MIRABELA:
CONT LEI: RO41RZBR0000060020677824
CONT EURO : RO45RZBR0000060017859708
REVOLUT : Alina +40760946898

„O colegă are nevoie de ajutorul nostru! Georgiana este absolventă a Academiei de Poliție “A.I. Cuza” din București și lucrează ca ofițer operativ la Investigații Criminale. A prins zeci de infractori, pe care i-a trimis, cu ajutorul magistraților, acolo unde le este locul, menținând familiile noastre în siguranță. Acum ea are nevoie de noi!!

Un cancer agresiv al pielii o macină pe tânăra noastră colegă, iar intervenția care o poate salva se poate realiza în străinătate. Știu, ministerul ar trebui să o ajute, dar nici noi nu trebuie să fim lipsiți de empatie. Hai să o ajutăm pe Georgiana să se facă bine și să prindă infractori în continuare!”, se arată într-un mesaj al colegilor ei, polițiști.

(Visited 14.126 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.