Actualitate

VIDEO: Gherțoaia de Eforie! Îl ceartă pe salvamar că nu i-a lăsat copilul să se înece. „Dacă vor pot să înoate și cu picioarele în sus”

Scris de 
 pe data 
29 august, 2023

O cetățeancă foarte indignată aflată la gârlă la plajă în Eforie a sărit la gâtul unui salvamar care a avut „tupeul” să îi scoată copiii din apă, lăsați nesupravegheați, la câțiva metri de locul unde săptămâna trecută au murit doi turiști.

Șlăpara îi transmite salvamarului că nu are niciun drept să țipe la copii ei aflați departe de mal, deși steagul roșu era arborat pe plajă și exista pericol de înec.

Incidentul s-a petrecut luni dimineața pe plaja din Eforie Nord, după ce a fost arborat steagul roșu.

Unul dintre salvatori a observat că doi copii s-au îndepărtat prea mult de mal și a strigat la ei să iasă din apă. După foarte puțin timp, salvamarul a fost luat la întrebări chiar de către mama copiilor, care i-a spus să nu mai îndrăznească vreodată să le mai ceară copiilor ei să iasă din mare.

Femeia spune că cei doi copii ai săi sunt foarte buni înotători, chiar mai buni decât salvamarul, deci nu are de ce să le mai atragă atenția. În zadar a încercat bărbatul să îi explice turistei că acest comportament este periculos și lipsit de logică.

Turistă: Se scaldă cum vor, da? Noi mai stăm cinci zilei aici. E ultima dată când te mai iei de acești copii.

Salvamar: De ce îi lăsați nesupravegheați?

Turistă: Copiii mei înoată mai bine decât ai învățat tu vreodată în viața asta.

Salvamar: Ok, dar de ce îi lăsați nesupravegheați?

Turistă: Copiii mei sunt înotători de performanță.

Salvamar: Bravo! La piscină, dar aici suntem la mare.

În momentul în care au fost filmate aceste imagini, la malul mării era arborat steagul roșu, care interzice baia în mare. 

Actualitate