Umor

Ghid util pentru femeile singure: cum să găsești un bărbat bogat în Constanța

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare

 pe data 
11 februarie, 2022
  1. Găsesește orice pretext să mergi la el acasă. Nu contează dacă are vilă, piscină, duplex sau garsonieră. Singurul criteriu este pe câte grade ține centrala. Dacă e bogat o ține pe minim 24 grade. Dacă termostatul arată 21 de grade, fugi imediat: ori e sărac, ori e machedon

2. Mergi acasă la el seara. Dacă ține lumina aprinsă în toată casa, sigur e bogat. Nu oricine își mai poate permite astăzi luxul să țină toate becurile aprinse.

3. Nu contează ce marcă e mașina pe care o conduce. Poate fi Bentley, Porsche sau BMW. Un milionar în Constanța se recunoaște nu după mașină, ci după locul unde o parchează. Dacă parchează pe Tomis, e bărbatul ideal. Dacă parchează pe străduțe în spate la Tomis, are mașina luată pe credit sau e „pește”.

4. Urmărește-l cu atenție când intră cu mașina la PECO. Dacă ține pistolul în mână când alimentează, sigur are emoții că rămâne fără bani pe card sau în portofel. Dacă bagă doar de 100 lei, ăsta sigur are sau a avut BMW și trebuie evitat. Milionarii se recunosc acum după faptul că sunt singurii care mai fac full-ul.

5. Dacă îți oferă flori, atenție mare de unde le cumpără. Dacă le ia de la Kaufland sau Lidl este sărak. PS: S-ar putea să rupă eticheta, dar nu te lăsa păcălită: dacă e bucget de 7 lalele sau trandafiri la 11 fire, sigur sunt de la supermaket și costă 11,99 lei.

6. Roagă-l să te scoată la cină la Reina sau Marco Polo și vezi ce comandă. Dacă întreabă de meniul zilei sau îți spune că el ar mânca doar o ciorbă, sigur e uscat în portofel.

7. Atenție mare la hainele pe care le poartă. Dacă are țoale doar Montcler, Gucci sau Versace dar cu scris cât mai mare, sigur sunt luate din portbagaj de la turci

8. În Constanța sunt doar 3 categorii de oameni cu bani: rechinii imobiliari, interlopii și navigatorii. Dacă nu e în niciuna din cele 3 categorii, mai caută…

9. Dacă ți se plânge vreodată că nu are apă caldă sau căldură acasă, părăsește-l imediat. Ăsta e încă racordat la RADET

10. Întreabă-l ce părere are despre primarul Chițac. Dacă spune că are o părere bună, ia-l de bărbat căci sigur e bogat. Doar pe ăștia cu bani îi doare în fund de oraș că ei oricum timpul și-l petrec în Dubai, Londra sau Coasta de Azur.

Actualitate