Scene groaznice în această dimineață în jungla urbană de pe str. Ștefan cel Mare din municipiul Constanța. Un angajat al Primăriei a fost atacat de un tigru, care i-a sfâşiat hainele și l-a mușcat de brațe.

Stere Iaumita, inspector șef în cadrul Primăriei Constanța, se afla într-o acțiune de control pe str. Ștefan cel Mare când dintr-un arbore de cacao a sărit un ditamai tigru, care l-a pus imediat la pământ. Funcționarul public a crezut inițial că l-au doborât procurorii de la DNA, dar s-a mai liniștit când a văzut că era doar un tigru.

„Am simțit cum mă trântește ceva la pământ și am ridicat repede mâinile și am strigat: Nu sunt ai mei. Nu știu cum au ajuns banii la mine. Apoi mi-am dat seama că e doar un tigru și m-am mai liniștit. Sărise dintr-un arbore de cacao sau cel puțin așa cred fiindcă eu pe pantaloni aveam o grămadă de cacao. M-am luptat cu fiara, care mi-a rupt hainele și m-a mușcat de mâini. A fost groaznic”, povestește Stere Iaumita, care a fost salvat ca printr-o minune de o colegă din Primărie, Felicia, care a speriat animalul doar printr-o singură privire.

Angajatul Primăriei mărturisește că de când a făcut Chițac jungla urbană pe str. Ștefan cel Mare problemele se țin lanț. Zilele trecute, un alt coleg a fost urmărit de un trib aborigen, care l-a atacat cu săgeți otrăvitoare și sulițe. Tribul, originar din Piața Griviței, controlează partea de nord a junglei urbane și este recunoscut pentru ferocitatea cu care își buzunărește victimele și agresivitatea cu care le vinde țigări.

Pentru mai multe articole din categoria UMOR, click AICI

(Visited 942 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.