Umor

Horia Constantinescu, descoperit ca fiind membru al grupării secrete „Autobaza“

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o ştire reală, este încadrat la rubrica de satiră şi umor a publicaţiei noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
9 iulie, 2021

Deși semnele au fost mereu acolo (live-uri pe Facebook la volan, limbaj suburban, atitudine de șmenar, membru PSD, aptitudini de circar, vorbit despre lucruri la care nu se pricepe ca și când se pricepe etc.) nimeni nu bănuia că Horia Constantinescu ar putea să facă parte din cea mai controversată grupare secretă din România: Autobaza.

În fața dovezilor irefutabile prezentate, Horia Constantinescu a oferit câteva detalii despre Autobază.

„Da, bă, e o chestiune de harneală, înțelegi? Dacă ai harneală și ieși în evidență cu asta, te găsesc ei și atunci ești uns membru. E un ritual în care se strâng mai mulți într-un garaj și își bat p#$a de tine, cum se zice, toată noaptea, până dimineața. Dacă reziști, eși oficial în Autobază“, a explicat consilierul primarului Chițac.

Constantinescu spune că Autobaza este, în primul rând, un schimb de experineță între membri. „Spre exemplu, înveți șmenul, așa, în general… Înveți cum să te lipești de funcții publice. Asta e cel mai important! Apoi înveți cum să-i combini și prostești pe alții, să-i duci cu zăhărelul sau chestii de amuzament, adică cum să parchezi cu tupeu unde vrea p%*a ta deși e ilegal și chestii de-astea…“.

Se crede că Autobaza își are originile încă de pe vremea dacilor (Otobazix). „Masonii? (râde în hohote) Păi în masonerie au ajuns toți zidarii pe care i-am dat noi afară din Autobază. Despre ce vorbim aici? Ce credeți, că Rusu (n.r. – viceprimarul Ionuț Rusu) n-ar vrea să fie acum în Autobază. La c@k@t cu el, e cu masonii!“

Deși nu este confirmat, din Autobaza de la Constanța ar mai face parte personaje publice precum fostul vice, Dumitru Babu, Nicușor Constantinescu, Radu Mazăre, Corina Martin și chiar actualul primar, Vergil Chițac cu a lui city-manager, Felicia Ovanesian.

Actualitate