Așadar, iată primul horoscop de weekend al constănțenilor, așa cum a citit în stele tanti Rodica, pentru perioada 4 – 6 octombrie 2019:

BERBEC

E momentul să spargi toți banii ăia strânși la saltea și să te bucuri și tu de o ciorbică la Marco Polo. Nu uita de selfi, cechin și să te speli la subraț!

TAUR

Astrele nu îți vor surâde weekend-ul ăsta. Nici următorul. Nici următorul după următorul. Așa-ți trebuie dacă ai votat cu PSD, boule! #feicniuz

GEMENI

Dacă vrei un sfârșit de săptămână plin de noroc, ieși pe orice stradă din oraș și calcă într-un căcat de maidanez. Pentru șanse mai mari, înceară pe strada Ștefan cel Mare.

RAC

Vei avea o sâmbătă productivă. Dacă și a doua oară ies tot două liniuțe, e clar, du-te rapid la Euromaterna, nu da înapoi!

LEU

Of! Weekendul ăsta vei avea ușoare probleme de sănătate, cum ar fi o răceală. Nu o trata superficial, în Spitalul Județean Constanța se moare și de la mai puțin.

FECIOARĂ

Pentru tine este un weekend plin de iubire și tandrețe. S-ar putea să faceți o călătorie cu partenerul de viață! Al vecinei. #pebaniitai

BALANȚĂ

Weekend-ul ăsta te va epuiza, vei cheltui mulți bani și vei fi înconjurat de oameni pe care nu-i suporți. Asta e, și ei au fost la nunta ta!

SCORPION

Cel mai probabil ți se va lua o piatră de pe inimă. Dar o să-ți apară una la rinichi. #tarecapiatra

SĂGETĂTOR

Te vei simți mai bogat ca niciodată. Plimbă-te prin „Henri Coandă“ cu o sacoșă plină de la Mega Image.

CAPRICORN

Jupiter se află în casa banilor, deci nu și în a ta. Astrele îți recomandă să cauți un pesedist care să te învețe să furi.

VĂRSĂTOR

O vizită neașteptată îți va da peste cap weekendul. E soacra. Las-o în liniște câteva ore să admire Cazinoul. Din larg!

PEȘTI

Te-a cam lovit sărăcia, este? Nu-i nimic, norocul tău e că locuiești într-un oraș bogat. Du-te pe podul de la Butelii și șezi frumos pe o bordură din marmură. #burghezie

 

(Visited 288 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.