Patronul bijuteriei a constatat a doua zi de dimineață paguba, reclamând polițiștilor că spargerea a avut noaptea. Din cercetările polițiștilor, hoții au dat atacul cu jumătate de oră înainte de închiderea programului Centrului Comercial.

Lovitura a avut loc în seara zilei de duminică, în jurul orei 21.30, cu jumătate de oră înainte de închiderea centrului. Magazinele din cadrul TOM se închid însă cu două ore mai devreme, la ora 20, programul continuând până la 22 doar pentru hipermarketul Carrefour. De aceea, lovitura a fost floare la ureche pentru atacatori. Deși adăpostea kilograme de aur, magazinul de bijuterii nu era protejată cu sisteme anti-efracție sau alarmare. Se presupune că agenții de securitate ai Centrului ar fi trebuit să supravegheze zona, însă nimeni nu a văzut nimic.

Astfel, atacatorii au furat 4 kg de aur, în valoare de 150.000 euro, fără ca cineva să-i deranjeze sau să-i grăbească. Potrivit oamenilor legii, autorii ar fi 3 bărbați.

„La data de 21.01.2019, polițiștii Sectiei 2 au fost sesizați de angajații unei societăți comerciale din incinta unui complex comercial, din municipiul Constanța, cu privire la faptul că, în noaptea de 20/21.01.2019, persoane necunoscute au pătruns în punctul de lucru, de unde ar fi sustras bijuterii din aur. Prejudiciul în cauză urmează a fi stabilit. Polițiștii constănțeni au deschis un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, urmând a fi luate toate măsurile care se impun pentru identificarea autorilor și tragerea acestora la răspundere”, au precizat reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Constanța.

 

 

(Visited 2.875 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.