Sâmbătă, pe 1 decembrie, constănțenii sunt așteptați la parada forțelor armate, ce va începe de la ora 11.00, în fața Monumentului Eorilor Independenți din parcul Casei de Cultură. Pentru prima dată, la parada de la Constanța vor participa și agenții din cadrul Direcției Generale a Poliției Locale.

În același perimetru, de la ora 12.00, puteți admira o expoziție de tehnică militară și armament.

Tot de la ora 12.00, Primăria Constanța va prezenta noile autobuze RATC, achiziționate de la turci, cu motoare Diesel. Se va aplauda și vor fi extrem de lăudate de către primar, doar au costat 100 de milioane de euro.

Cei care nu au chef de parade, armament și văzut autobuze, în intervalul 11.00 – 16.00, pot merge la o porție gratuită de iahnie cu fasole, servită la corturile amenajate în Parcul Tomis II, Piațeta Badea Cârțan – Clubul Pensionarilor, Zona CET –Clubul Pensionarilor, Parcul de la Gară și Piațeta Far. Bineînțeles, dacă vreți să mâncați mai multă iahnie simbolică, puteți face un tur al celor cinci zone, pentru cinci porții gratuite. Apoi, puteți reveni la primul punct vizitat inițial pentru o nouă porție. Cei care vă servesc nu au cum să țină minte toate fețele. Repetați procedura până când ați simțit că sunteți sătui.

IMPORTANT. Nu știm dacă iahnia va fi servită și cu murături.

Cu sau fără burta plină de iahnie, de la ora 17.30, puteți merge în Piața Ovidiu unde va avea loc defilarea plutoanelor de militari, care vor asigura retragerea cu torțe organizată de Comandamentul Flotei.

 

(Visited 1.560 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.