Vă închinați la chipul cioplit al unui parvenit, ridicat deasupra țării pe umerii sărăciei și ai mizeriei, ai inculturii și manipulării. De la pupitrul partidului vă vorbește probabil cel mai compromis și vulnerabil lider din istoria recentă a social-democraților. De ce acceptați o asemenea umilință?

A confiscat cu tupeul său fantastic victoriile și rezultatele partidului, trecându-le cu o uriașă dezinvoltură în palmaresul său personal. A decontat toate voturile câștigate de partid pe persoană fizică, auto-proclamându-se prin birourile din Kiselef atotputernic peste țară și partid.

Dar, în realitate, el nu sare nici de piciorul broaștei în încrederea românilor, având un procentaj de 4 ori mai mic decât partidul. Un lider de carton, sortit pieirii la prima confruntare electorală directă. Instinctul de supraviețiuire îl învață însă că el poate exista ca lider doar atâta timp cât păcălește jocul democrației: votul. Individul acesta nu se va supune niciodată deciziei românilor, căci el știe că la urne este un NIMIC.

El nu convinge, nu inspiră, nu încurajează, nu construiește. Ci conduce prin teroare, prin impostură, guvernează prin interpuși, sădește dezamăgire și neputință. Neputința că într-o țară condusă parșiv de oameni ca acesta nu își au locul doctori, ingineri, profesori, oameni de cultură și știință, tineri cu carte și fără părinți, unchi sau amanți cu bani, funcții și relații.

Puterea de decizie este confiscată de condamnați, infractori, pușcăriași și pușcăriabili, infractori care croiesc legi și ajustează Justiția după mărimea propriilor interese. Este țara lui Dragnea, cel care își construiește puterea și imperiul în mod nemeritat pe seama unei țări, pe seama unui PSD care înseamnă mult mai mult decât icoana mult iubitului conducător.

 

(Visited 111 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.