Eveniment

Idiotul anului… Șofer arestat după ce a condus fără permis o mașină cu numere false și a făcut și accident

Scris de 
 pe data 
5 decembrie, 2023

Un bărbat în vârstă de 51 de ani a fost arestat de magistrații constănțeni pentru comiterea mai multor infracțiuni la regimul rutier.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 4 decembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Ovidiu, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 51 de ani.

Acesta este bănuit de comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de  conducere, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ale cărui plăcuțe cu numere  de înmatriculare au fost retrase și punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

De asemenea, la data de 2 decembrie a.c., bărbatul ar fi condus un autoturism pe D.J. 228A și ar fi fost implicat într-un accident rutier, ulterior abandonând autoturismul.

Ca urmare a verificărilor efectuate, s-a constatat că vehiculul avea certificatul de înmatriculare și plăcuțele cu numerele de înmatriculare retrase.

La data de 4 decembrie a.c., șoferul în cauză a fost reținut, pentru 24 de ore, condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Ulterior, a fost prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile, propunere ce a fost admisă.

Actualitate