Șocați – așa au plecat spre cafenele și case de pariuri câțiva dintre elevii colegiului „Mircea cel Bătrân“, după ce au asistat la o scenă parcă desprinsă din filmele sovietice cu săraci.

Un elev de clasa a XI-a a fost surprins în timp ce se urca în autobuzul 43, chiar existând suspiciunea că, după terminarea orelor, acesta s-ar fi dus direct acasă. Până ca Vicențiu să coboare la destinație, filmulețul era deja pe ecranele tuturor colegilor săi, care au privit oripilați cum acesta urcă în mulțimea din autobuz, înghesuit de oameni de rând.

Cum adică să meargă cu autobuzul!? E groaznic așa ceva și nu-mi închipuiam că Vicențiu ar fi sărac. Și chiar îmi plăcea de el“, a declarat o colegă a băiatului.

Bro, deci să moară bibi dacă mai înțeleg ceva! Adică tipul a fost sărac în tot acest timp, bro, și noi nu ne-am prins!? A ars-o pe blat atâta timp, bro… Nu-mi vine să cred“, ne-a mărturisit, într-o evidentă stare de șoc, un alt elev.

În urma isteriei generate de gestul lui Vicențiu, conducerea colegiului a declanșat o anchetă prin care se va stabili cum s-a ajuns în această situație.

Noi analizăm atent statutul financiar al fiecărui elev din instituția noastră și trebuie să aflăm cum de acest caz pur și simplu ne-a scăpat și ce e de făcut ca pe viitor să preîntâmpinăm astfel de situații. Cine știe, mâine-poimâine mai aflăm că avem elevi care locuiesc în apartamente cu două camere sau garsoniere, Doamne-ferește!“, spune un tip dubios din conducerea colegiului.

De asemenea, directorii au anunțat că vor informa Direcția Generală pentru Protecția Copilului. „Vă dați seama, copilul ăsta merge cu autobuzul… Nu cu mașina personală sau cu taxiul, ci cu autobuzul! Cine știe în ce condiții este crescut de către părinții săi. O instituție abilitată ar trebui să investigheze situația“.

Nici până la ora publicării acestei știri, Vicențiu nu a aflat despre situația în care se află, fiind ocupat cu temele pentru a doua zi.

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 38.768 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.