Umor

Imagini șoc în Mamaia. Refugiat ucrainean, văzut la volanul unui Logan. Autoritățile de la Kiev sunt revoltate

Logan Dacia MCV

Textul acestui articol nu este o ştire reală, este încadrat la rubrica de satiră şi umor a publicaţiei noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
15 martie, 2023

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski a lansat acuzații grave la adresa României după ce în spațiul public au apărut imagini cu un cetățean ucrainean refugiat în Mamaia, în timp ce se afla la volanul unui autoturism Logan.

Imaginile șocante îl surprind pe Vitali Merkedinski (42 de ani) din Odessa, în timp ce conducea un Logan MCV fabricat în 2018 pe b-dul Mamaia.

„Ce nu au reușit rușii, facei voi românii. Ne umiliți cetățenii… Cum să conduci un Logan în anul 2023? Chiar așa, am ajuns cetățeni de lumea a șasea, să nu ne mai permitem un Lexus decent sau un Porsche electric? Ce păzesc autoritățile române? Au promis că ne vor ajuta cetățenii, iar săracul Vitali a trebuit să conducă un Logan. Ce dacă și-a distrus GLK-ul într-un stâlp conducând beat? Asta nu scuză umilința”, a declarat Zelenski.

Scandalul diplomatic a fost aplanat imediat de președintele Klaus Iohannis, care a comandat o flotă de 500 de limuzine BMW doar pentru astfel de cazuri.

Actualitate