Umor

Imagini șocante! Șofer CT Bus electrocutat când încerca să fure curent din autobuzul electric

Textul acestui articol nu este o ştire reală, este încadrat la rubrica de satiră şi umor a publicaţiei noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
21 martie, 2024

Afectați grav de înlocuirea autobuzelor diesel cu cele electrice, șoferii CT Bus încearcă să se adapteze noilor provocări și să mai compenseze pierderile. Fiindcă nu mai pot opera la rezervorul cu motorină, șoferii caută soluții pentru a scoate curent electric din autobuze pentru a-l valorifica apoi.

Așa s-a gândit și Titi Pâlniuță, care a încercat să scoată curent dintr-un autobuz electric cu un dispozitiv imporvizat.

„Mai mult din obișnuință, nu puteam pleca de pe tură cu mâna goală. Așa că am înlocuit canistrele cu baterii de mașină descărcate. Am pus cablul din autobuz la mine în portbagaj, dar apoi nu știu ce s-a întâmplat. M-am trezit la spital”, își amintește nea Titi.

Potrivit Poliției, din rețeaua „kilowații” mai fac parte și alți șoferi care sustrag curent electric din autobuze pe care îl vând apoi la posesorii de Dacia Spring la prețuri derizorii.

Actualitate